Villa Gasthuisberg

Normaal werden we vandaag tegen 15u in Villa Rozenrood in De Panne verwacht voor een heerlijk lang en goed verzorgd weekend. Helaas speculaas wordt het een iets minder lekker lang weekend in Villa Gasthuisberg.

Lucas’ toestand is min of meer status quo, waardoor we hier onmogelijk weg kunnen. Zijn mond- en keelholte zijn zwaar aangetast door de aften, waardoor eten, drinken en spreken nog steeds onmogelijk zijn. De pijnmedicatie maakt hem suf, waardoor hij vooral slaapt, en helaas ook misselijk, dus krijgt hij ook daar medicatie tegen.

Intussen gaan alle bloedwaarden verder in vrije val, wat de genezing en het welbevinden zeker niet bevordert. Omdat het al van dinsdag geleden is dat Lucas iets gegeten heeft, zal vandaag waarschijnlijk ook intraveneuze voeding worden opgestart.

Onder deze omstandigheden kunnen we voorlopig niet anders dan gelogeerd blijven op de Gasthuisberg. Het is jammer, maar we zijn niet hartverscheurend teleurgesteld. Er komen nog andere gelegenheden.

3 gedachten over “Villa Gasthuisberg”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.